Home » Over ons

Over ons

Europees specialist Microsoft licenties

Vidasoft is op Europees niveau de specialist in het verhandelen van overtollige en niet meer gebruikte Microsoft softwarelicenties. Het deskundige team van Vidasoft focust zich op het aanbieden van Microsoft volumelicenties in het B2B-marktsegment. Met meer dan 15 jaar ervaring genieten, waaronder veel bekende bedrijven, van onze dienstverlening. Vidasoft is sinds de oprichting in Nederland gevestigd en ondersteunt nu klanten in een groot aantal Europese landen.

België Frankrijk Liechtenstein Portugal
Bulgarije Griekenland Litouwen Oostenrijk
Cyprus Hongarije Luxemburg Roemenië
Denemarken Ierland Malta Slowakije
Duitsland IJsland Nederland Spanje
Estland Italië Noorwegen Tsjechië
Engeland Kroatië Slovenië Zwitserland
Finland Letland Polen Zweden

Aanbod volume licenties

Vidasoft beschikt over een groot aanbod Microsoft licenties zoals Office, Server en SQL. Dit omvat vrijwel alle edities van Office en Microsoft SQL Server, Exchange en Windows Server producten. We hebben ook meer gespecialiseerde toepassingen, zoals Project, Visio, Visual Studio, Dynamics CRM etc.

Tot 70% besparen met volumelicenties

Microsoft is een toonaangevende softwareleverancier voor veel organisaties. Voor het gebruik van de besturingssystemen en software hebben organisaties de benodigde licenties nodig. Met het gebruik van tweedehands licenties is het mogelijk om fors te besparen op de IT-kosten, zonder de compliance in gevaar te brengen.

Laat u adviseren door onze licentie specialisten

Het aanschaffen van grote aantallen Microsoft licenties kan een complexe aangelegenheid zijn. De licentiespecialisten van Vidasoft werken graag het meest gunstige scenario uit, waarmee u als klant zo optimaal mogelijk profiteert van een efficiënte inkoop van de licenties. Neem direct contact op voor meer informatie.

Team

Vidasoft bestaat uit een compact team met specialisten. Korte lijnen zijn essentieel voor een effectieve werkwijze. Dagelijks staan wij voor u klaar om het best mogelijke resultaat te realiseren.

Emiel Duivenvoorde
Sabine Blankensteijn

S. Blankensteijn
Licentiespecialist

sales@vidasoft.nl
+31 085 00 47 303

Emiel Duivenvoorde
E. Duivenvoorde
Licentiespecialist

sales@vidasoft.nl
+31 085 00 47 303

Sabine Blankensteijn
V. Bakker
Marketing & communicatie

marketing@vidasoft.nl
+31 085 00 47 303