Vidasoft actieve speler op Europese markt

Home » Nieuws » Vidasoft actieve speler op Europese markt

12 jan, 2023

Door de jaren heen heeft Vidasoft zich bewezen als dé leverancier van gebruikte Microsoft licenties. Naast de Nederlandse markt (waar het hoofdkantoor gevestigd is) is Vidasoft actief in een groot aantal Europese landen. Het aanbod tweedehands Microsoft licenties is groot en in combinatie met de expertise van de licentiespecialisten is Vidasoft een ideale partner op de Europese markt gebleken.

Aankoop & beheer licenties

De aankoop en het beheer van licenties kan een complexe aangelegenheid zijn. De licentiespecialisten van Vidasoft ondersteunen bij de aankoop en het beheer van Microsoft volumelicenties in het B2B-marktsegment. Wij laten uw organisatie optimaal profiteren van onze kennis.

Europese bedrijven

Bedrijven die actief zijn in diverse Europese landen kunnen bij Vidasoft centraal licenties inkopen. Door het aankopen van de licenties bij één partij onder te brengen kunnen de licenties efficiënt worden aangekocht. Deze efficiëntie zorgt voor een directe besparing op uw IT-budget en beperkt het aanschaffen van dubbele licenties.