Aanbod on-premise Microsoft licenties geactualiseerd

Home » Nieuws » Aanbod on-premise Microsoft licenties geactualiseerd

30 nov, 2022

De ondersteuning van softwarelicenties vanuit Microsoft heeft een bepaalde houdbaarheid. Vidasoft is monitort dit en actualiseert met enige regelmaat haar aanbod tweedehands softwarelicenties. Dit betreffen licenties van onder andere Office, Project, Visio, maar ook Windows licenties. Op deze manier krijgt u een realistisch beeld van de te leveren Microsoft volume licenties.

Beëindiging ondersteuning Microsoft

Na het beëindigen van de ondersteuning vanuit Microsoft raden wij aan om een licentie te upgraden naar een nieuwere versie. Vaak is er een nieuwe versie van beschikbaar (of zelfs meerdere versies), die nog wel ondersteunt wordt vanuit Microsoft. Laat u hierover vrijblijvend informeren door contact met ons op te nemen.

Specifiek op zoek naar een bepaalde licentie?

Bent u specifiek op zoek naar een bepaalde (Microsoft) licentie? Vidasoft beschikt over een groot netwerk en is bij uitstek uw partner voor het leveren van Microsoft volume licenties. Zet uw vraag uit bij één van de licentiespecialisten van Vidasoft en wij gaan voor u aan de slag. Klik hier om contact op te nemen.

Aanbod on-premise Microsoft licenties geactualiseerd