Home » Microsoft windows » Windows 8

Windows 8

Sneller en slimmer werken

Windows 8 is de verbeterde versie van het besturingssysteem van Microsoft. Koop de Windows 8 licentie en gebruik uw favoriete functies nog sneller en beter. Het is uw beproefde besturingssysteem in een geheel nieuwe vorm, uitgerust met tools die tevredenheid in werk, studie of entertainment mogelijk maken.

Windows 8

Innovatieve functies

Windows 8 is het geavanceerde besturingssysteem dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop u met uw computer omgaat. Windows 8 zit boordevol innovatieve functies en een gestroomlijnd, modern ontwerp en is ontworpen om een ​​snelle, vloeiende en intuïtieve computerervaring te bieden.

Windows 8 introduceert het verbluffende nieuwe startscherm, een dynamische en aanpasbare interface waarmee je je favoriete apps, websites en informatie binnen handbereik hebt. Het startscherm is gevuld met live-tegels die in realtime worden bijgewerkt, zodat u op de hoogte blijft van het laatste nieuws, updates van sociale media en belangrijke meldingen.

Navigeer moeiteloos door Windows 8 met aanraking. Windows 8 is ontworpen met aanraakgevoelige apparaten in het achterhoofd en laat je vegen, knijpen en tikken je een weg banen door apps, websites en documenten. De vloeiende aanraakbewegingen zorgen voor een natuurlijke en meeslepende ervaring, waardoor computergebruik intuïtiever is dan ooit tevoren.

Windows 8 blinkt niet alleen uit op apparaten met aanraakbediening, maar blijft ook volledig compatibel met traditionele desktopcomputers. De vertrouwde desktopinterface is slechts één klik verwijderd, zodat u naadloos kunt overschakelen tussen het nieuwe startscherm en de traditionele desktopomgeving. Voer je favoriete desktop-applicaties uit en multitask met gemak, terwijl je profiteert van de voordelen van de nieuwe functies in Windows 8.

Productiviteit centraal

Met Windows 8 kunt u overal verbonden en productief blijven. De Windows Store biedt een breed scala aan apps, variërend van productiviteitstools tot entertainmentopties. Ontdek nieuwe apps die uw creativiteit vergroten, u helpen georganiseerd te blijven of urenlang entertainment bieden. De Windows Store maakt het gemakkelijk om apps te vinden en te installeren, zodat je altijd over de tools beschikt die je nodig hebt.

Multitasken is een fluitje van een cent met Windows 8. Dankzij de Snap-functionaliteit kun je meerdere apps naast elkaar uitvoeren, zodat je documenten kunt vergelijken, op internet kunt surfen terwijl je een video bekijkt, of in contact kunt blijven met vrienden terwijl je aan een project werkt. Schakelen tussen apps gaat naadloos dankzij de intuïtieve interface en geoptimaliseerde prestaties van Windows 8.

Windows 8 biedt ook verbeterde beveiliging en betrouwbaarheid voor uw computer. Windows Defender helpt uw ​​pc te beschermen tegen virussen, malware en andere kwaadaardige bedreigingen, zodat uw gegevens en privacy worden beschermd. Met functies zoals Windows Update blijft uw systeem up-to-date met de nieuwste beveiligingspatches en verbeteringen, waardoor u een zorgeloze computerervaring krijgt.

Windows 8 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Windows licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Windows 8 Enterprise LTSB Volume Upgrade
Windows 8 Professional LTSB Volume Upgrade

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.