Home » Microsoft windows » Windows 8.1

Windows 8.1

Sneller en slimmer werken

Windows 8.1 is de verbeterde versie van het besturingssysteem van Microsoft. Koop de Windows 8.1 licentie en gebruik uw favoriete functies nog sneller en beter. Het is uw beproefde besturingssysteem in een geheel nieuwe vorm, uitgerust met tools die tevredenheid in werk, studie of entertainment mogelijk maken.

Windows 8.1

Efficiënt aan het werk

Ervaar de volgende evolutie in computergebruik met Windows 8.1. Windows 8.1 is een krachtig besturingssysteem dat de veelzijdigheid en productiviteit van uw digitale wereld naar een nieuw niveau van veelzijdigheid en productiviteit brengt.

Windows 8.1 introduceert een visueel verbluffende en intuïtieve gebruikersinterface die is ontworpen om naadloos te werken op verschillende apparaten. Of u nu een tablet met aanraakscherm, een laptop of een desktopcomputer gebruikt, Windows 8.1 past zich aan uw behoeften aan en biedt een consistente ervaring die zowel vertrouwd als innovatief is.

Een van de opvallende kenmerken van Windows 8.1 is het startscherm. Het dient als een dynamische hub en geeft live-tegels weer die u op de hoogte houden van het laatste nieuws, weer, updates van sociale media en meer. Pas het startscherm naar wens aan, rangschik tegels en krijg toegang tot je favoriete apps met een simpele aanraking of klik.

Naast het startscherm bevat Windows 8.1 ook de traditionele desktopinterface. In deze vertrouwde omgeving kunt u eenvoudig uw favoriete desktoptoepassingen uitvoeren en toegang krijgen tot hulpprogramma’s voor bestandsbeheer. Schakel moeiteloos tussen het startscherm en het bureaublad en geniet van het beste van twee werelden.

Multitasken met Windows 8.1

Windows 8.1 stelt u in staat om verbonden en productief te blijven, waar u ook bent. De ingebouwde apps, zoals Mail, Agenda en Contacten, zorgen ervoor dat je je e-mail, agenda en contacten naadloos kunt beheren. De Windows Store biedt een breed scala aan apps voor entertainment, productiviteit en creativiteit, waardoor uw mogelijkheden nog verder worden uitgebreid.

Multitasken is een fluitje van een cent met Windows 8.1. Dankzij de Snap-functionaliteit kun je meerdere apps naast elkaar gebruiken, waardoor het gemakkelijk wordt om documenten te vergelijken, op internet te surfen terwijl je een video bekijkt of met vrienden te chatten terwijl je aan een project werkt. Schakelen tussen apps gaat moeiteloos, zodat u georganiseerd en efficiënt blijft.

Windows 8.1 verbetert ook uw entertainmentervaring. Geniet van je favoriete muziek, video’s en foto’s met de geïntegreerde Xbox Music- en Xbox Video-apps. Koppel uw Microsoft-account om uw inhoud op verschillende apparaten te synchroniseren, zodat uw entertainment altijd binnen handbereik is.

Beveiliging is een topprioriteit in Windows 8.1. Windows Defender en Windows SmartScreen beschermen uw pc tegen malware en ongeoorloofde toegang, waardoor uw gegevens veilig blijven. Bovendien biedt BitLocker-codering geavanceerde gegevensbescherming voor uw bestanden en schijven, waardoor u gemoedsrust krijgt.

Upgrade vandaag naar Windows 8.1 en ontdek een nieuwe wereld van mogelijkheden. Of u nu een student, een professional of een thuisgebruiker bent, Windows 8.1 levert een krachtig en veelzijdig platform dat uw productiviteit, creativiteit en connectiviteit verbetert in het snelle digitale tijdperk van vandaag.

Windows 8.1 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Windows licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Windows 8.1 Enterprise LTSB Volume Upgrade
Windows 8.1 Professional LTSB Volume Upgrade

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.