Home » Microsoft windows » Windows 11

Windows 11

Het besturingssysteem van Microsoft

Microsoft Windows 11 is het pc-besturingssysteem, uitgebracht in 2021 voor wie het maximale uit zijn werk en leven wil halen. Een intuïtieve interface, nieuwe functies en een uitgebreid beveiligingssysteem zijn nog maar het begin. Ontdek creatieve mogelijkheden gegarandeerd door het volledige scala aan functies van het nieuwe besturingssysteem van Microsoft.

Windows 11

Geavanceerd besturingssysteem

Windows 11 Enterprise is een geavanceerd besturingssysteem dat is ontworpen om de productiviteit, beveiliging en gebruikerservaring van bedrijven over de hele wereld te verbeteren. Deze geavanceerde software, ontwikkeld door Microsoft, combineert een visueel verbluffende interface, geavanceerde beveiligingsfuncties en naadloze integratie met cloudservices, waardoor organisaties kunnen gedijen in het moderne digitale landschap. Met Windows 11 Enterprise kunnen bedrijven een nieuw niveau van efficiëntie, samenwerking en innovatie ontsluiten.

Slank en modern ontwerp

Windows 11 Enterprise introduceert een fris en modern ontwerp dat de betrokkenheid en productiviteit van gebruikers verbetert. De gestroomlijnde interface, het gecentreerde Start-menu en de aanpassingsopties voor de taakbalk zorgen voor een overzichtelijke en intuïtieve gebruikerservaring. Met nieuwe functies zoals Snap-indelingen kunnen gebruikers eenvoudig multitasken door meerdere vensters op hun bureaublad te organiseren en te beheren, waardoor ze efficiënt kunnen werken en gefocust kunnen blijven.

Verbeterde beveiliging en privacy

Beveiliging is een topprioriteit voor bedrijven en Windows 11 Enterprise biedt verbeterde bescherming voor gevoelige gegevens en systemen. Dit besturingssysteem is gebouwd met een focus op beveiliging en introduceert meerdere verdedigingslagen ter bescherming tegen moderne bedreigingen. Functies zoals Windows Hello, veilig opstarten en BitLocker-codering helpen de identiteit van gebruikers te beschermen, de apparaatintegriteit te beveiligen en gegevens te coderen, zodat kritieke informatie vertrouwelijk en veilig blijft.

Beheer en implementatie op ondernemingsniveau

Windows 11 Enterprise biedt robuuste beheer- en implementatiemogelijkheden om IT-activiteiten te stroomlijnen en overhead te verminderen. Met tools zoals Microsoft Endpoint Manager kunnen beheerders apparaten centraal beheren, software-updates implementeren en beveiligingsbeleid afdwingen in de hele organisatie. Dit vereenvoudigt apparaatbeheer, verbetert de naleving en verlaagt de totale eigendomskosten, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven van elke omvang.

Naadloze integratie met cloudservices

Windows 11 Enterprise integreert naadloos met de cloudservices van Microsoft en biedt bedrijven verbeterde samenwerkings- en productiviteitsfuncties. Dankzij de diepe integratie van Microsoft 365 hebben gebruikers overal toegang tot hun bestanden, e-mails en samenwerkingstools, wat teamwerk vergemakkelijkt en scenario’s voor werken op afstand mogelijk maakt. Windows 11 Enterprise stelt organisaties in staat om het volledige potentieel van cloudservices te benutten voor verbeterde efficiëntie en flexibiliteit.

Geoptimaliseerd voor prestaties en compatibiliteit

Windows 11 Enterprise is geoptimaliseerd voor prestaties, levert snellere opstarttijden, vlottere multitasking en verbeterde batterijduur. Met de nieuwste DirectX-technologieën en spelverbeteringen biedt het ook een uitstekend platform voor spel- en multimedia-ervaringen. Bovendien blijft Windows 11 Enterprise compatibel met bestaande Windows-applicaties, waardoor een soepele overgang wordt gegarandeerd voor bedrijven die upgraden van eerdere versies.

Upgraden naar Windows 11 Enterprise

Windows 11 Enterprise vertegenwoordigt de volgende evolutie van besturingssystemen voor bedrijven en combineert een geavanceerd ontwerp, geavanceerde beveiliging en naadloze integratie met cloudservices. Het stelt organisaties in staat zich aan te passen aan de eisen van de moderne werkplek, de productiviteit te verhogen en kritieke bedrijfsmiddelen te beschermen. Upgrade naar Windows 11 Enterprise en omarm een ​​nieuw tijdperk van efficiëntie, samenwerking en innovatie voor uw bedrijf.

Windows 11 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Windows licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Windows 11 Enterprise LTSB Volume Upgrade
Windows 11 Professional LTSB Volume Upgrade

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.

Altijd en overal contact opnemen

Windows 11 is contact met anderen met één klik. Dankzij Microsoft Teams kun je iedereen gemakkelijk overal bereiken, of je nu een computer of een mobiel apparaat gebruikt. En met geoptimaliseerde spraak- en aanraakopdrachten zijn de mogelijkheden voor het maken en samenstellen van tekst eindeloos.