Home » Microsoft windows » Windows 10

Windows 10

Sneller en slimmer werken

Microsoft Windows 10 helpt u bij het maken en beheren van uw documenten, presentaties en spreadsheets, waar u ook bent en wat u ook doet. Werk met uw documenten op uw pc en maak eenvoudig uw presentaties met een digitale pen op uw tablet of een ander touchscreen-apparaat waarop Microsoft Windows 10 is geïnstalleerd.

Windows 10

Krachtigste besturingssysteem

Windows 10 is een krachtigste en veelzijdig besturingssysteem van Microsoft. Ontworpen om uw digitale ervaringen tot leven te brengen, combineert Windows 10 de vertrouwdheid van de klassieke Windows-interface met opwindende nieuwe functies en verbeteringen die u in staat stellen meer te doen.

Met Windows 10 geniet je van een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring op al je apparaten. Of u nu een desktopcomputer, laptop, tablet of zelfs een mobiele telefoon gebruikt, Windows 10 past zich aan uw behoeften aan en levert een consistent platform waarmee u kunt werken, spelen en verbinding kunt maken, waar u ook bent.

Een van de opvallende kenmerken van Windows 10 is de terugkeer van het startmenu. Het is terug en beter dan ooit, en biedt een uniforme hub voor het starten van uw favoriete apps, toegang tot instellingen en het zoeken naar bestanden en informatie. Het startmenu bevat ook live-tegels die je op de hoogte houden van het laatste nieuws, weer en meldingen, zodat je altijd op de hoogte bent.

 

Productiviteitsverhogende functies

Windows 10 introduceert een groot aantal productiviteitsverhogende functies om uw workflow te stroomlijnen. De virtuele assistent, Cortana, is rechtstreeks in het besturingssysteem ingebouwd en staat klaar om u te helpen met taken, uw vragen te beantwoorden en nuttige herinneringen te geven. Multitasken is een fluitje van een cent met de verbeterde Snap Assist, waardoor je moeiteloos meerdere vensters kunt organiseren en beheren.

Beveiliging en privacy staan ​​voorop in Windows 10. Met ingebouwde beveiligingsfuncties zoals Windows Defender Antivirus, Windows Hello en BitLocker-codering kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens en apparaten worden beschermd tegen moderne bedreigingen. Windows 10 biedt ook geavanceerde privacy-instellingen, waardoor je controle hebt over de informatie die je deelt met Microsoft en andere apps.

Windows 10 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Windows licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Windows 10 Enterprise LTSB Volume Upgrade
Windows 10 Professional LTSB Volume Upgrade

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.