Home » Microsoft Windows Server » Windows Server 2022

Microsoft Windows Server 2022

Voor optimaal serverbeheer

Windows Server 2022 is een server-versie van Windows ontwikkeld door Microsoft. Windows Server 2022 biedt in vergelijking met voorgaande versies veel innovatieve verbeteringen. Bovendien zijn de veiligheid en infrastructuur sterk verbeterd. Windows Server staat bijvoorbeeld ook bekend om zijn flexibele beheer. Het is eenvoudig om gebruikersgroepen in te richten, toestemmingen te verlenen en programma’s te installeren.

Windows server 2022

Server 2022 Standard / Datacenter

Microsoft Windows Server 2022 is de nieuwste release in de befaamde Windows Server-lijn, ontworpen om uitzonderlijke prestaties, verbeterde beveiliging en geavanceerde beheermogelijkheden te leveren voor zakelijke computeromgevingen. Dit krachtige besturingssysteem stelt bedrijven in staat om het volledige potentieel van hun infrastructuur te benutten, activiteiten te stroomlijnen en innovatie te stimuleren. Met Windows Server 2022 kunnen organisaties nieuwe niveaus van efficiëntie, schaalbaarheid en betrouwbaarheid bereiken.

Ongeëvenaarde prestaties en schaalbaarheid

Windows Server 2022 is ontworpen om ongeëvenaarde prestaties en schaalbaarheid te leveren, waardoor bedrijven de meest veeleisende workloads met gemak aankunnen. Het introduceert verbeterde prestatie-optimalisatietechnieken, verbeterde virtualisatiemogelijkheden en geavanceerde opslagfuncties, waardoor organisaties hun hardware-investeringen kunnen maximaliseren en uitzonderlijke prestaties kunnen behalen voor een reeks toepassingen en services.

Verbeterde beveiliging en naleving

Beveiliging is een topprioriteit in het huidige digitale landschap en Windows Server 2022 biedt robuuste beveiligingsfuncties om organisaties te beschermen tegen zich ontwikkelende bedreigingen. Met functies zoals beveiligde kern, veilige virtualisatie en geavanceerde bescherming tegen bedreigingen, beschermt Windows Server 2022 kritieke gegevens, toepassingen en infrastructuur. Het biedt ook verbeterde nalevingstools en ondersteuning voor branchevoorschriften, waardoor bedrijven kunnen voldoen aan hun beveiligings- en nalevingsvereisten.

Efficiënte hybride cloudintegratie

Windows Server 2022 integreert naadloos met de hybride cloudservices van Microsoft, waardoor organisaties kunnen profiteren van de voordelen van zowel on-premise als cloud computing. Dankzij nauwe integratie met Azure-services kunnen bedrijven hun infrastructuur eenvoudig uitbreiden naar de cloud, schaalbaarheid vergroten en profiteren van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie en machine learning. Windows Server 2022 biedt een consistente en efficiënte hybride cloudervaring, waardoor bedrijven zich kunnen aanpassen aan veranderende eisen en innovatie kunnen stimuleren.

Geavanceerd beheer en administratie

Windows Server 2022 biedt geavanceerde beheer- en administratiemogelijkheden, waardoor het voor IT-professionals eenvoudiger wordt om hun infrastructuur te beheren en te onderhouden. Met functies zoals Windows Admin Center kunnen beheerders servers centraal beheren, de systeemstatus bewaken en routinetaken automatiseren. Het verbeterde Windows Admin Center biedt een moderne en intuïtieve interface, vereenvoudigt beheertaken en maakt efficiënte probleemoplossing en onderhoud mogelijk.

Verbeterde containerisatie en microservices

Windows Server 2022 brengt verbeteringen in containerisatie en microservices, waardoor organisaties hun applicaties kunnen moderniseren en agile ontwikkelpraktijken kunnen toepassen. Met ondersteuning voor Windows Containers, Kubernetes-orkestratie en gecontaineriseerde Windows-applicaties, kunnen bedrijven schaalbare en draagbare applicaties bouwen die eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd in on-premises, hybride en multi-cloudomgevingen.

Upgraden naar Windows Server 2022

Windows Server 2022 is de ultieme oplossing voor bedrijven die hun infrastructuur willen optimaliseren, de beveiliging willen verbeteren en de voordelen van hybride cloud computing willen omarmen. Met zijn ongeëvenaarde prestaties, geavanceerde beveiligingsfuncties en naadloze integratie met de hybride cloudservices van Microsoft stelt Windows Server 2022 organisaties in staat hun zakelijke doelstellingen te bereiken en voorop te blijven in een snel evoluerend digitaal landschap.

Windows Server 2022 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Windows Server licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Windows Server 2022 Standard (16 Core)
Windows Server 2022 Standard (2 Core)
Windows Server 2022 Datacenter (16 Core)
Windows Server 2022 Datacenter (2 Core)

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.