Home » Microsoft Visual Studio » Visual Studio 2017

Microsoft Visual Studio 2017

Ontwikkelomgeving voor ontwikkelaars

Microsoft Visual Studio 2017 is een integrated development environment van Microsoft. Het biedt een complete set ontwikkelingstools om computerprogramma’s in diverse programmeertalen voor met name Windows-omgevingen te ontwikkelen.

Visual Studio 2017

Tools, functies en technologieën

Microsoft Visual Studio 2017 – de uitgebreide en krachtige geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) die ontwikkelaars in staat stelt om met gemak geavanceerde softwareoplossingen te creëren. Visual Studio 2017 zit boordevol een breed scala aan tools, functies en technologieën en is het ultieme platform voor het bouwen van applicaties op verschillende platforms en apparaten.

Visual Studio 2017 biedt een naadloze en intuïtieve ontwikkelervaring, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om code te schrijven, te debuggen en te implementeren. De IDE ondersteunt een groot aantal programmeertalen, waaronder C#, C++, Visual Basic en meer, en komt tegemoet aan de uiteenlopende behoeften van ontwikkelaars. Of u nu desktopapplicaties, webservices, mobiele apps of cloudgebaseerde oplossingen bouwt, met Visual Studio 2017 zit u goed.

Met een uitgebreide set geïntegreerde tools verhoogt Visual Studio 2017 de productiviteit en efficiëntie. De krachtige code-editor biedt intelligente code-aanvulling, syntaxisaccentuering en real-time foutcontrole, zodat uw code schoon, nauwkeurig en geoptimaliseerd is. De debugger biedt geavanceerde foutopsporingsmogelijkheden, zodat u problemen snel kunt identificeren en oplossen. Bovendien stroomlijnen functies zoals code-refactoring, integratie van versiebeheer en unit-testen het ontwikkelingsproces, waardoor u kostbare tijd en moeite bespaart.

Naadloos samenwerken

Visual Studio 2017 omarmt het concept van platformonafhankelijke ontwikkeling, waardoor u zich kunt richten op meerdere besturingssystemen en apparaten. Of u nu ontwikkelt voor Windows, Android, iOS of het web, Visual Studio 2017 biedt de benodigde tools en frameworks om hoogwaardige applicaties voor elk platform te bouwen. Maak gebruik van de kracht van Xamarin om native mobiele apps te maken, gebruik ASP.NET voor webontwikkeling of verken de uitgebreide reeks bibliotheken en extensies die beschikbaar zijn in de Visual Studio Marketplace om uw ontwikkelingsmogelijkheden te verbeteren.

Samenwerken is gemakkelijk gemaakt met Visual Studio 2017. De IDE kan naadloos worden geïntegreerd met populaire samenwerkingstools zoals Git, waardoor het moeiteloos wordt om met een team te werken en codeopslagplaatsen te beheren. De ingebouwde teamverkenner vergemakkelijkt versiebeheer, codebeoordelingen en taakbeheer, waardoor effectieve samenwerking en soepel projectbeheer mogelijk wordt.

Beveiliging is een topprioriteit in Visual Studio 2017. De IDE bevat verschillende beveiligingsfuncties, zoals codeanalyse, scannen op kwetsbaarheden en coderingstools, om u te helpen robuuste en veilige applicaties te bouwen. Door best practices te volgen en gebruik te maken van de meegeleverde beveiligingstools, kunt u uw code en applicaties beschermen tegen mogelijke bedreigingen.

Visual Studio 2017 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Visual Studio licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Visual Studio 2017 Professional
Visual Studio 2017 Enterprise

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.