Home » Microsoft Visual Studio » Visual Studio 2013

Microsoft Visual Studio 2013

Ontwikkelomgeving voor ontwikkelaars

Microsoft Visual Studio 2013 is een integrated development environment van Microsoft. Het biedt een complete set ontwikkelingstools om computerprogramma’s in diverse programmeertalen voor met name Windows-omgevingen te ontwikkelen.

Visual Studio 2013

Platformonafhankelijke ontwikkeling

Visual Studio 2013 ondersteunt platformonafhankelijke ontwikkeling, waardoor ontwikkelaars applicaties kunnen maken voor verschillende platforms zoals Windows, Android, iOS en internet. Met tools als Xamarin en Apache Cordova kunnen ontwikkelaars hun bestaande vaardigheden gebruiken om native mobiele apps of webgebaseerde applicaties te bouwen.

Uitgebreide taalondersteuning

Visual Studio 2013 ondersteunt meerdere programmeertalen, waaronder C#, C++, Visual Basic, JavaScript, Python en meer. Dit brede scala aan taalondersteuning stelt ontwikkelaars in staat om met hun voorkeurstaal te werken en hun bestaande kennis en expertise te benutten.

Verbeterde productiviteit

De software is ontworpen om de productiviteit van ontwikkelaars te verbeteren. De IDE biedt krachtige mogelijkheden voor codebewerking, waaronder IntelliSense, coderefactoring en real-time foutcontrole. Deze functies helpen ontwikkelaars schone en efficiënte code te schrijven, waardoor ze minder tijd kwijt zijn aan foutopsporing en probleemoplossing.

Geïntegreerde tools en services

Visual Studio kan naadloos worden geïntegreerd met een verscheidenheid aan tools en services, zoals Git voor versiebeheer, Azure voor cloudontwikkeling en -implementatie en NuGet voor pakketbeheer. Deze integratie stroomlijnt de ontwikkelingsworkflow en stelt ontwikkelaars in staat om de kracht van deze tools en services rechtstreeks binnen de IDE te benutten.

Robuuste foutopsporing en testen

Het biedt geavanceerde foutopsporings- en testmogelijkheden. De IDE biedt een krachtige debugger waarmee ontwikkelaars hun code kunnen doorlopen, breekpunten kunnen instellen en variabelen kunnen inspecteren, waardoor het gemakkelijker wordt om problemen te identificeren en op te lossen. Bovendien bevat Visual Studio 2015 een ingebouwd framework voor het testen van eenheden, waarmee ontwikkelaars tests kunnen schrijven en uitvoeren om de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun code te waarborgen.

Samenwerking & teamontwikkeling

Visual Studio 2013 ondersteunt samenwerking en teamontwikkeling. Het kan worden geïntegreerd met populaire samenwerkingstools zoals Team Foundation Server en GitHub, waardoor ontwikkelaars kunnen samenwerken, codeopslagplaatsen kunnen beheren en de voortgang van projecten kunnen volgen. De ingebouwde teamverkenner vergemakkelijkt versiebeheer, codebeoordelingen en taakbeheer, waardoor effectieve samenwerking en efficiënt projectbeheer worden bevorderd.

Uitbreidbaarheid en ecosysteem

Visual Studio heeft een bloeiend ecosysteem met een breed scala aan extensies, bibliotheken en tools die beschikbaar zijn via de Visual Studio Marketplace. Ontwikkelaars kunnen hun ontwikkelingservaring verbeteren door extensies te installeren die extra functionaliteit, productiviteitstools en integratie met services van derden bieden.

Visual Studio 2013 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Visual Studio licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Visual Studio 2013 Professional
Visual Studio 2013 Enterprise

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.