Home » Microsoft Visual Studio » Visual Studio 2012

Microsoft Visual Studio 2012

Ontwikkelomgeving voor ontwikkelaars

Microsoft Visual Studio 2012 is een integrated development environment van Microsoft. Het biedt een complete set ontwikkelingstools om computerprogramma’s in diverse programmeertalen voor met name Windows-omgevingen te ontwikkelen.

Visual Studio 2012

Moderne en intuïtieve gebruikersinterface

Visual Studio 2012 introduceert een frisse en moderne gebruikersinterface die intuïtief en gemakkelijk te navigeren is. De opnieuw ontworpen interface biedt een schone en overzichtelijke werkruimte, waardoor ontwikkelaars zich kunnen concentreren op hun code en taken.

Uitgebreide taalondersteuning

De 2012 versie ondersteunt een breed scala aan programmeertalen, waaronder C#, Visual Basic, C++, JavaScript en meer. Deze taalveelzijdigheid stelt ontwikkelaars in staat om met hun voorkeurstaal te werken en hun bestaande vaardigheden en kennis te benutten.

Verbeterde webontwikkeling

De software bevat krachtige tools en frameworks voor webontwikkeling. De IDE ondersteunt de nieuwste webtechnologieën, zoals HTML5, CSS3 en JavaScript, waardoor ontwikkelaars moderne en responsieve webapplicaties kunnen maken. Functies zoals IntelliSense en ingebouwde webserver maken efficiënte webontwikkeling en foutopsporing mogelijk.

Gestroomlijnd Application Lifecycle Management (ALM)

Visual Studio 2012 integreert ALM-tools en -functies, waardoor naadloze samenwerking en efficiënt projectbeheer mogelijk worden. De IDE bevat tools voor versiebeheer, het volgen van werkitems, projectplanning en geautomatiseerde build en implementatie. Deze mogelijkheden bevorderen teamwerk en helpen het ontwikkelingsproces te stroomlijnen.

Verbeterde prestaties en foutopsporing

Visual Studio introduceert prestatieverbeteringen en verbeterde foutopsporingsmogelijkheden. De IDE biedt een krachtige debugger met geavanceerde functies zoals IntelliTrace, waarmee ontwikkelaars hun code kunnen doorlopen, problemen kunnen diagnosticeren en bugs effectiever kunnen opsporen. Bovendien dragen prestatieverbeteringen in de IDE bij aan een soepelere en meer responsieve ontwikkelervaring.

Cloudontwikkeling en -implementatie

De Visual Studio 2012 versie bevat tools en integratie met Microsoft Azure, waardoor ontwikkelaars applicaties in de cloud kunnen bouwen, testen en implementeren. Met Azure-integratie kunnen ontwikkelaars profiteren van schaalbare cloudservices, opslag en hostingopties, waardoor het eenvoudiger wordt om cloudgebaseerde oplossingen te bouwen.

Uitbreidbaarheid en ecosysteem

Het heeft een bloeiend ecosysteem met een breed scala aan extensies, bibliotheken en tools die beschikbaar zijn via de Visual Studio Gallery. Ontwikkelaars kunnen hun ontwikkelingservaring verbeteren door extensies te installeren die extra functionaliteit, productiviteitstools en integratie met services van derden bieden.

Visual Studio 2012 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Visual Studio licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Visual Studio 2012 Professional
Visual Studio 2012 Enterprise

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.