Home » Microsoft Visual Studio » Visual Studio 2010

Microsoft Visual Studio 2010

Ontwikkelomgeving voor ontwikkelaars

Microsoft Visual Studio 2010 is een integrated development environment van Microsoft. Het biedt een complete set ontwikkelingstools om computerprogramma’s in diverse programmeertalen voor met name Windows-omgevingen te ontwikkelen.

Visual Studio 2010

Robuuste Integrated Development Environment (IDE)

Visual Studio 2010 biedt een krachtige en uitgebreide IDE waarmee ontwikkelaars eenvoudig applicaties kunnen schrijven, debuggen en implementeren. De IDE biedt een breed scala aan tools en functies die de productiviteit verhogen en het ontwikkelingsproces stroomlijnen.

Meertalige ondersteuning

Het ondersteunt verschillende programmeertalen zoals C#, Visual Basic, C++ en meer. Deze taalveelzijdigheid stelt ontwikkelaars in staat om met hun voorkeurstaal te werken en hun bestaande vaardigheden en kennis te benutten.

Geavanceerde code-editor

De IDE bevat een functierijke code-editor met syntaxisaccentuering, IntelliSense en code-aanvulling, waardoor het gemakkelijker wordt om schone en nauwkeurige code te schrijven. De code-editor biedt ook geavanceerde foutopsporingsmogelijkheden, waardoor ontwikkelaars snel problemen in hun code kunnen identificeren en oplossen.

Uitgebreide applicatieontwikkeling

Het ondersteunt de ontwikkeling van een breed scala aan applicaties, waaronder desktopapplicaties, webapplicaties en mobiele applicaties. Het biedt tools en frameworks voor het bouwen van Windows-applicaties, ASP.NET-webapplicaties en Silverlight-applicaties, waardoor ontwikkelaars zich op verschillende platforms kunnen richten en veelzijdige oplossingen kunnen creëren.

Geïntegreerde databasetools

Visual Studio 2010 bevat geïntegreerde databasetools die database-ontwikkeling vereenvoudigen. Ontwikkelaars kunnen eenvoudig databases maken en beheren, SQL-query’s schrijven en databaseschema’s ontwerpen binnen de IDE. Deze integratie verbetert de ontwikkelervaring en maakt naadloze database-integratie met applicaties mogelijk.

Gezamenlijke ontwikkeling

Visual Studio 2010 vergemakkelijkt de samenwerking tussen ontwikkelaars en teams. Het bevat functies voor integratie van bronbeheer, waardoor versiebeheer en teamsamenwerking mogelijk zijn met behulp van systemen zoals Team Foundation Server of Git. Ontwikkelaars kunnen samen aan projecten werken, codeopslagplaatsen beheren en wijzigingen efficiënt volgen.

Uitbreidbaarheid en aanpassing

De software biedt een breed scala aan extensies en add-ons via de Visual Studio Gallery. Ontwikkelaars kunnen hun ontwikkelomgeving aanpassen en verbeteren door extensies te installeren die extra functionaliteit, tools en integraties met services van derden bieden.

Testen en kwaliteitsborging

Visual Studio bevat tools voor testen en kwaliteitsborging. Het biedt ingebouwde frameworks voor het testen van eenheden en ondersteunt testgestuurde ontwikkeling. Ontwikkelaars kunnen tests schrijven en uitvoeren om de kwaliteit, betrouwbaarheid en correctheid van hun code te waarborgen.

Visual Studio 2010 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Visual Studio licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Visual Studio 2010 Professional
Visual Studio 2010 Enterprise

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.