Home » Microsoft Visio » Visio 2021

Microsoft Visio 2021

Professionele diagrammen maken en delen

Maak eenvoudig professionele diagrammen met kant-en-klare sjablonen en vormen. Maak en valideer diagrammen die voldoen aan industriestandaarden, zoals BPMN 2.0 en UML 2.5. Gebruik je vinger of een pen om op natuurlijke wijze te tekenen en aantekeningen te maken op apparaten met aanraakscherm. Maak databasevisualisaties met behulp van de ingebouwde databasemodeldiagrammen

Visio 2021

Tool voor diagrammen en visualisatie

Microsoft Visio 2021 is een veelzijdige en uitgebreide tool voor diagrammen en visualisatie waarmee individuen en teams complexe informatie kunnen communiceren, processen kunnen visualiseren en workflows met precisie kunnen stroomlijnen. Met zijn uitgebreide bibliotheek met sjablonen, vormen en intuïtieve functies stelt Visio 2021 gebruikers in staat professionele diagrammen, stroomschema’s en visuele weergaven te maken om ideeën, concepten en gegevens effectief over te brengen.

Moeiteloze diagramcreatie

De software biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee het maken van diagrammen een fluitje van een cent wordt. Met zijn uitgebreide bibliotheek met vormen, symbolen en sjablonen kunnen gebruikers snel professionele diagrammen en visualisaties maken. Of het nu gaat om stroomdiagrammen, organigrammen, plattegronden of proceskaarten, Visio 2021 biedt de tools en bronnen om eenvoudig visueel aantrekkelijke diagrammen te maken. De slepen-en-neerzetten-functionaliteit en slimme connectoren vereenvoudigen het proces, waardoor gebruikers zich kunnen concentreren op hun ideeën in plaats van complexe opmaak.

Visuele gegevensweergave

Met Visio 2021 kunnen gebruikers gegevens omzetten in visuele weergaven, waardoor complexe informatie gemakkelijker te begrijpen en te analyseren is. Door externe gegevensbronnen te koppelen of gegevens uit Excel te importeren, kunnen gebruikers gegevensgestuurde diagrammen, diagrammen en grafieken maken. Met de mogelijkheid om gegevens dynamisch bij te werken, kunnen belanghebbenden realtime inzichten krijgen, trends identificeren en weloverwogen beslissingen nemen op basis van gevisualiseerde gegevens.

Samenwerking en communicatie

Visio 2021 faciliteert samenwerking en communicatie binnen teams en tussen organisaties. Gebruikers kunnen in realtime samen aan diagrammen werken, waardoor meerdere teamleden tegelijkertijd kunnen samenwerken. Integratie met Microsoft Teams en SharePoint maakt eenvoudig delen en samenwerken aan diagrammen mogelijk, zodat iedereen op dezelfde pagina zit. Visio 2021 ondersteunt ook het maken van interactieve diagrammen, waardoor gebruikers hyperlinks, tooltips en andere interactieve elementen kunnen toevoegen voor een meer boeiende en informatieve ervaring.

Process Mapping en Workflow Optimalisatie

Het is een ideale tool voor procesmapping en workflowoptimalisatie. Met zijn uitgebreide verzameling vormen en sjablonen die speciaal zijn ontworpen voor procesdiagrammen, kunnen gebruikers eenvoudig complexe processen visualiseren en documenteren, knelpunten identificeren en workflows optimaliseren. De intuïtieve lay-outopties, zwembaandiagrammen en multifunctionele stroomdiagrammen helpen gebruikers bij het analyseren en stroomlijnen van processen, waardoor de efficiëntie en productiviteit worden verbeterd.

Professionele diagrammen en technische tekeningen

Het biedt een reeks gespecialiseerde functies voor het maken van professionele diagrammen en technische tekeningen. Of het nu gaat om netwerkdiagrammen, elektrische schema’s of technische diagrammen, Visio 2021 biedt de benodigde tools en stencils om nauwkeurige en gedetailleerde visualisaties te maken. Gebruikers kunnen profiteren van functies zoals AutoConnect, vormgegevens en gegevensafbeeldingen om nauwkeurige en informatieve technische tekeningen te maken.

Integratie met Microsoft 365 en andere tools

Als onderdeel van het Microsoft 365-ecosysteem kan Visio 2021 naadloos worden geïntegreerd met andere Microsoft-applicaties en -services. Gebruikers kunnen gegevens uit Excel gebruiken, diagrammen importeren en exporteren naar PowerPoint en samenwerken met collega’s met behulp van Microsoft Teams. Door integratie met Power BI kunnen gebruikers Visio-diagrammen insluiten in Power BI-rapporten, waardoor gegevensvisualisatie en rapportagemogelijkheden worden verbeterd.

Samenvatting

Microsoft Visio 2021 is een krachtige tool voor diagrammen en visualisatie waarmee individuen en teams ideeën kunnen communiceren, complexe informatie kunnen vereenvoudigen en workflows kunnen optimaliseren. Met zijn uitgebreide bibliotheek met vormen, sjablonen en intuïtieve functies stelt Visio 2021 gebruikers in staat om met gemak professionele diagrammen en visualisaties te maken. Of het nu gaat om het in kaart brengen van processen, datavisualisatie, technische tekeningen of samenwerking binnen teams, Visio 2021 biedt de tools die nodig zijn om de communicatie te verbeteren, processen te stroomlijnen en betere besluitvorming te stimuleren.

Visio 2021 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Visio licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Visio 2021 Standard
Visio 2021 Professional

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.