Home » Microsoft Visio » Visio 2019

Microsoft Visio 2019

Professionele diagrammen maken en delen

Microsoft Visio 2019 Professional is ontwikkeld om eenvoudig technische diagrammen te maken. Met de introductie van Visio 2019 is het eenvoudiger geworden om bestaande diagrammen te wijzigen zonder dat je de gegevens van de shapes en de lay-out zal komen te verliezen. Je hoeft dus in de praktijk nooit meer te vrezen dat je al het harde werk dat je reeds hebt weten te realiseren zal verliezen. Je ontvangt de levenslange licentie direct per e-mail samen met de instructies voor activatie via de officiële Microsoft website.

Visio 2019

Visuele diagrammen

Visio 2019 biedt een krachtig en intuïtief platform voor het maken van professionele diagrammen. Of u nu stroomdiagrammen, procesdiagrammen, organigrammen, plattegronden, netwerkdiagrammen of een andere visuele representatie wilt maken, Visio biedt een breed scala aan sjablonen en vormen om u te helpen uw ideeën tot leven te brengen.

Samenwerking en communicatie

Visio 2019 kan worden geïntegreerd met andere Microsoft-applicaties, zoals SharePoint en Teams, waardoor samenwerking en communicatie tussen teamleden wordt vergemakkelijkt. U kunt eenvoudig diagrammen delen, feedback verzamelen en samen in realtime aan diagrammen werken. Dit bevordert effectief teamwerk en verbetert de algehele productiviteit.

Gegevensgekoppelde diagrammen

Het stelt u in staat om gegevensgekoppelde diagrammen te maken, zodat u uw diagrammen kunt verbinden met externe gegevensbronnen zoals Excel, SharePoint-lijsten en SQL Server-databases. U kunt gegevens dynamisch visualiseren en bijwerken in uw diagrammen, waardoor het eenvoudiger wordt om complexe informatie te analyseren en te communiceren.

Aanpassing en automatisering

Microsoft Visio 2019 biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden om diagrammen aan te passen aan uw specifieke behoeften. U kunt vormen aanpassen, thema’s en stijlen toepassen en aangepaste sjablonen maken. Bovendien ondersteunt Visio automatisering door het gebruik van Visual Basic for Applications (VBA), waardoor u repetitieve taken kunt automatiseren en aangepaste oplossingen kunt creëren.

Diagramvalidatie en kwaliteitsborging

Visio 2019 bevat functies om de nauwkeurigheid en kwaliteit van uw diagrammen te waarborgen. U kunt ingebouwde validatieregels gebruiken om te controleren op veelvoorkomende diagramfouten, zodat uw diagrammen voldoen aan de best practices. Dit helpt de duidelijkheid en correctheid van uw visuele representaties te verbeteren.

Verbeterde stencils en vormen

De software biedt een uitgebreide bibliotheek met stencils en vormen voor verschillende industrieën en domeinen. U kunt kant-en-klare vormen voor specifieke doeleinden vinden, waardoor u sneller en gemakkelijker professioneel ogende diagrammen kunt maken. De stencils en vormen zijn ontworpen om te voldoen aan industrienormen en richtlijnen.

Realtime gegevensvernieuwing

Met Visio 2019 kunt u diagrammen maken die zijn verbonden met realtime gegevensbronnen. Dit betekent dat wanneer de onderliggende gegevens veranderen, uw diagrammen automatisch kunnen worden vernieuwd om de bijgewerkte informatie weer te geven. Hiermee kunt u dynamische dashboards en rapporten maken, zodat uw diagrammen altijd de meest actuele gegevens weergeven.

Cross-platform compatibiliteit

Visio is beschikbaar voor Windows-besturingssystemen, waardoor het toegankelijk is voor een breed scala aan gebruikers. U kunt diagrammen maken in Visio op uw Windows-apparaat en deze eenvoudig delen met anderen die Visio hebben of ze bekijken met Visio Viewer. Deze platformonafhankelijke compatibiliteit zorgt voor een naadloze samenwerking en het delen van diagrambestanden.

Visio 2019 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Visio licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Visio 2019 Standard
Visio 2019 Professional

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.