Home » Microsoft Visio » Visio 2016

Microsoft Visio 2016

Professionele diagrammen maken en delen

In Microsoft Visio 2016 Professional kunt u in een paar klikken professionele diagrammen maken met gekoppelde gegevens. Visio 2016 Professional maakt het eenvoudig om complexe inhoud te visualiseren. Werk samen in een team aan de diagrammen en bereik een hogere productiviteit. Visio 2016 Professional heeft tal van uitgebreide functies in vergelijking met de standaardversie. Daarom is het visualisatieprogramma bijzonder geschikt voor de high-end bedrijfssector. Managers en projectteams kunnen met Microsoft Visio 2016 Professional veelzijdige diagrammen maken – en eenvoudiger dan ooit tevoren. De Office-achtige interface zorgt voor een intuïtieve bediening en biedt functies die al bekend zijn van Office 2016; waaronder de zoekassistent “Tell Me” en de “Black Themes” voor oogvriendelijk werken.

Visio 2016

Visuele diagrammen

Microsoft Visio 2016 biedt een krachtig en intuïtief platform voor het maken van professionele diagrammen. Of u nu stroomdiagrammen, procesdiagrammen, organigrammen, plattegronden, netwerkdiagrammen of een andere visuele representatie wilt maken, Visio biedt een breed scala aan sjablonen en vormen om u te helpen uw ideeën tot leven te brengen.

Samenwerking & communicatie

Visio 2016 kan worden geïntegreerd met andere Microsoft-applicaties, zoals SharePoint en Skype for Business, waardoor samenwerking en communicatie tussen teamleden wordt vergemakkelijkt. U kunt eenvoudig diagrammen delen, feedback verzamelen en samen in realtime aan diagrammen werken. Dit bevordert effectief teamwerk en verbetert de algehele productiviteit.

Gegevensgekoppelde diagrammen

MS Visio 2016 stelt u in staat om gegevensgekoppelde diagrammen te maken, zodat u uw diagrammen kunt verbinden met externe gegevensbronnen zoals Excel, SharePoint-lijsten en SQL Server-databases. U kunt gegevens dynamisch visualiseren en bijwerken in uw diagrammen, waardoor het eenvoudiger wordt om complexe informatie te analyseren en te communiceren.

Aanpassing en automatisering

De software biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden om diagrammen aan te passen aan uw specifieke behoeften. U kunt vormen aanpassen, thema’s en stijlen toepassen en aangepaste sjablonen maken. Bovendien ondersteunt Visio automatisering door het gebruik van Visual Basic for Applications (VBA), waardoor u repetitieve taken kunt automatiseren en aangepaste oplossingen kunt creëren.

Diagramvalidatie en kwaliteitsborging

Visio 2016 bevat functies om de nauwkeurigheid en kwaliteit van uw diagrammen te helpen waarborgen. U kunt ingebouwde validatieregels gebruiken om te controleren op veelvoorkomende diagramfouten, zodat uw diagrammen voldoen aan de best practices. Dit helpt de duidelijkheid en correctheid van uw visuele representaties te verbeteren.

Verbeterde stencils en vormen

Visio 2016 biedt een uitgebreide bibliotheek met stencils en vormen voor verschillende industrieën en domeinen. U kunt kant-en-klare vormen voor specifieke doeleinden vinden, waardoor u sneller en gemakkelijker professioneel ogende diagrammen kunt maken. De stencils en vormen zijn ontworpen om te voldoen aan industrienormen en richtlijnen.

Realtime gegevensvernieuwing

Met Visio 2016 kunt u diagrammen maken die zijn verbonden met realtime gegevensbronnen. Dit betekent dat wanneer de onderliggende gegevens veranderen, uw diagrammen automatisch kunnen worden vernieuwd om de bijgewerkte informatie weer te geven. Hiermee kunt u dynamische dashboards en rapporten maken, zodat uw diagrammen altijd de meest actuele gegevens weergeven.

Cross-platform compatibiliteit

Visio 2016 is beschikbaar voor zowel Windows- als Mac-besturingssystemen, waardoor het toegankelijk is voor een breed scala aan gebruikers. U kunt diagrammen maken in Visio op het platform van uw voorkeur en deze eenvoudig delen met anderen die Visio hebben of ze bekijken met Visio Viewer. Deze platformonafhankelijke compatibiliteit zorgt voor een naadloze samenwerking en het delen van diagrambestanden.

Visio 2016 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Visio licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Visio 2016 Standard
Visio 2016 Professional

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.