Home » Microsoft Visio » Visio 2013

Microsoft Visio 2013

Professionele diagrammen maken en delen

Inzicht geven in complexe informatie wordt eenvoudig dankzij Microsoft Visio 2013 Professional. Visio 2013 bevat een reeks nieuwe vormen en sjablonen om informatie transparant te maken voor alle medewerkers in de organisatie. Visio 2013 Professional heeft alle functies van Visio 2013 Standard en meer. Dit maakt het maken, aanpassen en delen van professionele diagrammen een eenvoudig proces.

Visio 2013

Visuele diagrammen

Microsoft Visio 2013 biedt een krachtig platform voor het maken van professionele diagrammen. Of u nu stroomdiagrammen, procesdiagrammen, organigrammen, plattegronden, netwerkdiagrammen of een andere visuele representatie wilt maken, Visio biedt een breed scala aan sjablonen en vormen om u te helpen uw ideeën tot leven te brengen.

Samenwerking en communicatie

Visio 2013 kan worden geïntegreerd met andere Microsoft-toepassingen, zoals SharePoint en Lync, waardoor samenwerking en communicatie tussen teamleden wordt vergemakkelijkt. U kunt eenvoudig diagrammen delen, feedback verzamelen en samen in realtime aan diagrammen werken. Dit bevordert effectief teamwerk en verbetert de algehele productiviteit.

Gegevensgekoppelde diagrammen

Visio stelt u in staat om gegevensgekoppelde diagrammen te maken, zodat u uw diagrammen kunt verbinden met externe gegevensbronnen zoals Excel, Access, SharePoint-lijsten en SQL Server-databases. U kunt gegevens dynamisch visualiseren en bijwerken in uw diagrammen, waardoor het eenvoudiger wordt om complexe informatie te analyseren en te communiceren.

Aanpassing en automatisering

MS Visio 2013 biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden om diagrammen aan te passen aan uw specifieke behoeften. U kunt vormen aanpassen, thema’s en stijlen toepassen en aangepaste sjablonen maken. Bovendien ondersteunt Visio automatisering door het gebruik van Visual Basic for Applications (VBA), waardoor u repetitieve taken kunt automatiseren en aangepaste oplossingen kunt creëren.

Verbeterde stencils en vormen

De software biedt een uitgebreide bibliotheek met stencils en vormen voor verschillende industrieën en domeinen. U kunt kant-en-klare vormen voor specifieke doeleinden vinden, waardoor u sneller en gemakkelijker professioneel ogende diagrammen kunt maken. De stencils en vormen zijn ontworpen om te voldoen aan industrienormen en richtlijnen.

Diagramvalidatie en kwaliteitsborging

Visio bevat functies om de nauwkeurigheid en kwaliteit van uw diagrammen te helpen waarborgen. U kunt ingebouwde validatieregels gebruiken om te controleren op veelvoorkomende diagramfouten, zodat uw diagrammen voldoen aan de best practices. Dit helpt de duidelijkheid en correctheid van uw visuele representaties te verbeteren.

Realtime gegevensvernieuwing

Met Visio 2013 kunt u diagrammen maken die zijn verbonden met realtime gegevensbronnen. Dit betekent dat wanneer de onderliggende gegevens veranderen, uw diagrammen automatisch kunnen worden vernieuwd om de bijgewerkte informatie weer te geven. Hiermee kunt u dynamische dashboards en rapporten maken, zodat uw diagrammen altijd de meest actuele gegevens weergeven.

Cross-platform compatibiliteit

Visio 2013 is beschikbaar voor Windows-besturingssystemen, waardoor het toegankelijk is voor een breed scala aan gebruikers. U kunt diagrammen maken in Visio op uw Windows-apparaat en deze eenvoudig delen met anderen die Visio hebben of ze bekijken met Visio Viewer. Deze platformonafhankelijke compatibiliteit zorgt voor een naadloze samenwerking en het delen van diagrambestanden.

Visio 2013 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Visio licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Visio 2013 Standard
Visio 2013 Professional

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.