Home » Microsoft System Center Server » System Center 2022

Microsoft System Center 2022

Beheer heterogene infrastructuur

Integreer het beheer van workloads op Windows Server, SQL Server, Linux, Azure Stack HCI, VMware en Hyper-V. Microsoft System Center is al meer dan 15 jaar de datacenterbeheertool voor grote ondernemingen. System Center heeft iets voor alle aspecten van het datacenter, of het nu gaat om planning, implementatie, bescherming, beheer of automatisering. Datacenterbeheer is complex met meerdere componenten op het gebied van rekenkracht, opslag en netwerken, maar is van vitaal belang voor de continue werking van een organisatie.

System Center 2022

Krachtig pakket beheertools

Microsoft System Center 2022 is een krachtig pakket beheertools dat is ontworpen om IT-activiteiten in de complexe en dynamische bedrijfsomgevingen van vandaag te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Deze uitgebreide oplossing stelt organisaties in staat om hun infrastructuur efficiënt te beheren, middelen te optimaliseren, processen te automatiseren en de algehele productiviteit van hun IT-teams te verbeteren. Met Microsoft System Center 2022 kunnen bedrijven hun IT-middelen effectief bewaken, implementeren, configureren en beveiligen, waardoor ze zich kunnen concentreren op strategische initiatieven en digitale transformatie kunnen stimuleren.

Uniform beheer voor hybride omgevingen

System Center 2022 biedt een uniform beheerplatform waarmee organisaties hun volledige IT-infrastructuur kunnen beheren, of dit nu on-premises, in de cloud of in een hybride omgeving is. Met de robuuste set tools krijgen beheerders volledig inzicht in en controle over servers, virtuele machines, applicaties en services, ongeacht hun locatie. Deze uniforme aanpak vereenvoudigt beheertaken, verbetert de efficiëntie en zorgt voor consistent beheer in het hele IT-landschap.

Verbeterde monitoring en analyse

System Center 2022 biedt geavanceerde monitoring- en analysemogelijkheden, waardoor organisaties proactief problemen kunnen identificeren en oplossen voordat ze gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering. Met functies zoals Operations Manager kunnen beheerders de status en prestaties van applicaties, servers en netwerkapparaten bewaken en realtime waarschuwingen en inzichten ontvangen. Bovendien bieden krachtige analysetools diepgaande inzichten in systeemprestaties, resourcegebruik en capaciteitsplanning, waardoor bedrijven hun infrastructuur kunnen optimaliseren en serviceniveaus kunnen verbeteren.

Efficiënte automatisering en orkestratie

Automatisering is een belangrijk onderdeel van efficiënt IT-beheer en System Center 2022 vereenvoudigt en versnelt automatiseringsprocessen. Met tools als Orchestrator en Service Manager kunnen organisaties routinetaken automatiseren, workflows stroomlijnen en de algehele operationele efficiëntie verbeteren. Door repetitieve taken te automatiseren, kunnen IT-teams zich concentreren op strategische initiatieven, menselijke fouten minimaliseren en de productiviteit in de hele organisatie stimuleren.

Uitgebreide beveiliging en naleving

System Center 2022 bevat robuuste beveiligings- en compliancefuncties om kritieke bedrijfsmiddelen te beschermen en ervoor te zorgen dat aan de wettelijke vereisten wordt voldaan. Met Endpoint Protection kunnen beheerders de beveiliging van servers, endpoints en virtuele machines bewaken en beheren, en beschermen tegen malware en andere bedreigingen. Bovendien biedt System Center 2022 tools om nalevingsbeheer, het volgen van audits en rapportage te vereenvoudigen, waardoor bedrijven een veilige en conforme IT-omgeving kunnen behouden.

Flexibele en schaalbare implementatie

System Center 2022 is ontworpen om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van bedrijven en biedt flexibele en schaalbare implementatieopties. Of organisaties nu kiezen voor implementatie op locatie, in de cloud of een combinatie van beide, System Center 2022 biedt de benodigde tools en mogelijkheden. Deze flexibiliteit stelt bedrijven in staat zich aan te passen aan veranderende vereisten, hun infrastructuur te schalen en nieuwe technologieën te omarmen als dat nodig is.

Upgrade naar System Center 2022

System Center 2022 is de ultieme oplossing voor organisaties die het IT-beheer willen stroomlijnen, middelen willen optimaliseren en de operationele efficiëntie willen verbeteren. Met zijn uitgebreide reeks tools, verbeterde monitoring- en automatiseringsmogelijkheden en robuuste beveiligingsfuncties, stelt System Center 2022 bedrijven in staat om hun IT-omgeving effectief te beheren en hun doelen voor digitale transformatie te bereiken. Upgrade naar System Center 2022 en neem met vertrouwen de controle over uw IT-activiteiten.

System Center 2022 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande System Center licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

System Center 2022 Datacenter (16 Core)
System Center 202 Standard (16 Core)
System Center 2022 Datacenter (2 Core)
System Center 2022 Standard (2 Core)

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.