Home » Microsoft Skype for Business

Microsoft Skype for Business

Skype for Business licenties

Alle Microsoft Skype for Business-softwarelicenties zijn volledig compatibele, tweedehands softwarelicenties, die we tegen gereduceerde prijzen verkopen. De Skype for Business licenties zijn eeuwigdurende, eenmalige, levenslange licenties om wettelijk eigendom te bewijzen in het geval van een leverancier/SAM-audit.

Onderstaand een overzicht van de producten die wij aanbieden. Staat het gewenste product er niet tussen? Neem dan rechtstreeks contact op met ons om uw wensen te bespreken met onze Microsoft licentiespecialisten.

Microsoft Office tweedehands licenties

Krachtig communicatie- en samenwerkingsplatform

Microsoft Skype for Business is een krachtig communicatie- en samenwerkingsplatform dat is ontworpen voor bedrijven van elke omvang. Skype for Business is gebouwd op de basis van het alom erkende Skype-platform en brengt instant messaging, audio- en videoconferenties en zakelijke telefonie samen in een uniforme oplossing. Met Skype for Business kunnen organisaties de communicatie verbeteren, de samenwerking verbeteren en de productiviteit verhogen, allemaal in een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving.

Efficiënte communicatie en samenwerking

Skype for Business biedt een uitgebreide set communicatietools die naadloze samenwerking binnen en buiten de organisatie mogelijk maken. Gebruikers kunnen instant messaging-gesprekken starten, spraak- of videogesprekken voeren en virtuele vergaderingen houden met collega’s, partners en klanten. Met functies zoals het delen van schermen, het delen van bestanden en interactieve whiteboarding stelt Skype voor Bedrijven teams in staat om efficiënt samen te werken, ongeacht hun fysieke locatie.

Telefonie op ondernemingsniveau

Skype for Business gaat verder dan traditionele communicatieplatforms door zakelijke telefoniemogelijkheden te bieden. Het integreert naadloos met bestaande telefoonsystemen, waardoor gebruikers kunnen bellen en gebeld kunnen worden vanaf hun desktop of mobiele apparaten. Met functies als doorschakelen, voicemail en gespreksroutering biedt Skype voor Bedrijven een complete telefonieoplossing die de communicatie vereenvoudigt en de kosten verlaagt.

Veilig en betrouwbaar platform

Beveiliging is een topprioriteit voor bedrijven en Skype voor Bedrijven zorgt voor gegevensprivacy en -bescherming door middel van robuuste beveiligingsmaatregelen. Het bevat codering op bedrijfsniveau, authenticatieprotocollen en toegangscontroles om gevoelige gesprekken en informatie te beschermen. Bovendien kan Skype voor Bedrijven worden geïntegreerd met andere Microsoft-beveiligingsoplossingen, waardoor een gelaagde benadering wordt geboden voor bescherming tegen bedreigingen en naleving van wettelijke vereisten.

Integratie met Office 365 en Microsoft 365

Skype voor Bedrijven kan naadloos worden geïntegreerd met Office 365 en Microsoft 365, waardoor organisaties gebruik kunnen maken van de volledige reeks productiviteitstools binnen één enkel platform. Gebruikers kunnen rechtstreeks vanuit Skype for Business vergaderingen plannen, documenten delen en samenwerken aan projecten, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en workflows worden gestroomlijnd. De integratie met Outlook zorgt voor een gemakkelijke planning en deelname aan vergaderingen, waardoor een naadloze gebruikerservaring wordt gegarandeerd.

Flexibele implementatieopties

Skype for Business biedt flexibiliteit bij de implementatie en komt tegemoet aan de unieke behoeften en infrastructuur van elke organisatie. Het kan worden geïmplementeerd als een on-premises oplossing, die volledige controle over de omgeving biedt, of als een cloudgebaseerde service, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kracht en schaalbaarheid van de cloudinfrastructuur van Microsoft. Dankzij deze flexibiliteit kunnen organisaties het implementatiemodel kiezen dat het beste past bij hun vereisten en groeiplannen.

Upgraden naar Microsoft Teams

Hoewel Skype voor Bedrijven een populaire oplossing was voor communicatie en samenwerking, is Microsoft overgestapt op Microsoft Teams als het voorkeursplatform voor teamwerk en communicatie. Organisaties die Skype for Business gebruiken, worden aangemoedigd om te upgraden naar Microsoft Teams, dat een uitgebreidere reeks functies en een moderne gebruikerservaring biedt. Microsoft Teams integreert tools voor chatten, videovergaderingen, het delen van bestanden en samenwerking in één uniform platform.

Skype for Business licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Skype licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Skype for Business Server 2015
Skype for Business Server 2015 CAL Standard – User
Skype for Business Server 2015 CAL Standard – Device
Skype for Business Server 2015 CAL Enterprise – User
Skype for Business Server 2015 CAL Enterprise – Device
Skype for Business Server 2015 CAL Plus – User
Skype for Business Server 2015 CAL Plus – Device

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.