Home » Microsoft Sharepoint » Sharepoint 2022

Microsoft Sharepoint Server 2022

Bewaar alle informatie op een centrale locatie

Organisaties gebruiken Microsoft- SharePoint om websites te maken. U kunt het gebruiken als een veilige plek voor het opslaan, ordenen, delen en openen van gegevens vanaf elk apparaat. U hebt alleen een webbrowser nodig, zoals Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome of Firefox.

Sharepoint 2022

Krachtig en veelzijdig platform

Microsoft SharePoint Server 2022 is een krachtig en veelzijdig platform dat is ontworpen om de manier waarop organisaties content en informatie beheren, delen en eraan samenwerken, te transformeren. Met zijn robuuste set functies en mogelijkheden stelt SharePoint Server 2022 bedrijven in staat om intranetten, teamsites, documentbibliotheken en workflowoplossingen te creëren om de productiviteit te verbeteren en samenwerking in de hele organisatie te stimuleren. Van contentbeheer tot automatisering van bedrijfsprocessen, SharePoint Server 2022 is de ultieme oplossing voor moderne content- en samenwerkingsbehoeften.

Intuïtief inhoudsbeheer

SharePoint Server 2022 biedt een robuust contentmanagementsysteem waarmee organisaties eenvoudig documenten en informatie kunnen opslaan, ordenen en delen. Met functies zoals documentversiebeheer, metadatabeheer en geavanceerde zoekmogelijkheden kunnen gebruikers snel de inhoud vinden en openen die ze nodig hebben. SharePoint Server 2022 biedt ook co-authoring, waardoor meerdere gebruikers tegelijkertijd aan hetzelfde document kunnen werken, waardoor samenwerking wordt bevorderd en de productiviteit wordt verbeterd.

Samenwerking en teamwerk

SharePoint Server 2022 maakt naadloze samenwerking en teamwerk binnen en tussen teams mogelijk. Het biedt teamsites, projectsites en communityruimtes waar gebruikers bestanden kunnen delen, kunnen samenwerken aan documenten en ideeën kunnen uitwisselen. Met geïntegreerde communicatietools, waaronder nieuwsfeeds, discussieborden en waarschuwingen, maakt SharePoint Server 2022 real-time communicatie mogelijk, zodat iedereen op de hoogte en betrokken blijft.

Krachtige automatisering van workflows en bedrijfsprocessen

SharePoint Server 2022 stelt organisaties in staat om bedrijfsprocessen te automatiseren en workflows te stroomlijnen. Met de krachtige workflow-engine kunnen organisaties aangepaste workflows creëren om repetitieve taken, goedkeuringen en documentroutering te automatiseren. SharePoint Server 2022 kan worden geïntegreerd met populaire productiviteitstools zoals Microsoft Power Automate, waardoor gebruikers processen voor meerdere applicaties en services kunnen automatiseren, wat de efficiëntie en productiviteit verbetert.

 

Verbeterd zoeken en ontdekken

Zoeken naar informatie wordt gemakkelijker gemaakt met de verbeterde zoekmogelijkheden van SharePoint Server 2022. De intelligente zoekfunctionaliteit biedt gepersonaliseerde en relevante zoekresultaten, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker wordt om de informatie te vinden die ze nodig hebben. SharePoint Server 2022 bevat ook moderne zoekervaringen, waaronder visuele voorbeelden, mensen zoeken en inhoudsaanbevelingen, waardoor gebruikers inhoud en expertise in de hele organisatie kunnen ontdekken.

Beveiliging en naleving op ondernemingsniveau

Beveiliging en compliance zijn topprioriteiten voor organisaties, en SharePoint Server 2022 biedt robuuste beveiligingsfuncties en compliancetools om gevoelige gegevens te beschermen en te zorgen voor naleving van de regelgeving. Het biedt geavanceerde beveiligingscontroles, waaronder preventie van gegevensverlies (DLP), beheer van informatierechten (IRM) en codering, waardoor inhoud gedurende de hele levenscyclus wordt beschermd. SharePoint Server 2022 kan ook worden geïntegreerd met Microsoft 365-nalevingstools, waardoor organisaties kunnen voldoen aan hun nalevingsvereisten.

Flexibele implementatieopties

SharePoint Server 2022 biedt flexibele implementatieopties om tegemoet te komen aan verschillende organisatorische behoeften. Het kan on-premises worden geïmplementeerd, waardoor volledige controle over de infrastructuur en gegevens wordt geboden, of als een hybride oplossing, geïntegreerd met SharePoint Online in Microsoft 365. Deze flexibiliteit stelt organisaties in staat het implementatiemodel te kiezen dat aansluit bij hun IT-strategie en zakelijke vereisten.

Upgrade naar SharePoint in Microsoft 365

Microsoft investeert continu in SharePoint Online, de cloudgebaseerde versie van SharePoint in Microsoft 365. Organisaties die SharePoint Server 2022 gebruiken, worden aangemoedigd om de voordelen van SharePoint Online te verkennen, dat een breder scala aan functies, frequente updates en naadloze integratie met andere systemen biedt. Microsoft 365-services. SharePoint Online biedt een modern en intelligent content- en samenwerkingsplatform waarmee organisaties flexibel kunnen blijven en de toekomst van werk kunnen omarmen.

Sharepoint Server 2022 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Sharepoint Server licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Sharepoint Server 2022

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.