Home » Microsoft Remote Desktop Terminal Services CAL

Microsoft Remote Desktop Services

Bespaar tot 70% op de kosten van RDS CALs licenties

Alle Microsoft RDS CALs-softwarelicenties zijn volledig compatibele, tweedehands softwarelicenties, die we tegen gereduceerde prijzen verkopen. De RDS CALs licenties zijn eeuwigdurende, eenmalige, levenslange licenties om wettelijk eigendom te bewijzen in het geval van een leverancier/SAM-audit.

Onderstaand een overzicht van de producten die wij aanbieden. Staat het gewenste product er niet tussen? Neem dan rechtstreeks contact op met ons om uw wensen te bespreken met onze Microsoft licentiespecialisten.

Microsoft Office tweedehands licenties

Werken op afstand en naadloze toegang tot applicaties mogelijk maken

Microsoft Remote Desktop Services (RDS) is een robuuste oplossing die is ontworpen om veilige externe toegang tot applicaties en desktops mogelijk te maken vanaf vrijwel elke locatie en op elk apparaat. RDS stelt organisaties in staat om op afstand te werken, de productiviteit te verbeteren en de implementatie en het beheer van applicaties te stroomlijnen. Met zijn uitgebreide set functies biedt RDS een naadloze en efficiënte computerervaring op afstand, zodat gebruikers gemakkelijk toegang hebben tot hun applicaties en gegevens.

Veilige toegang op afstand

RDS biedt veilige mogelijkheden voor externe toegang, waardoor gebruikers veilig verbinding kunnen maken met hun applicaties en desktops, of ze nu thuis, onderweg of in filialen werken. De externe toegang wordt beschermd door industriestandaard encryptie- en authenticatieprotocollen, waardoor gegevensprivacy en veilige communicatie worden gegarandeerd. Met RDS kunnen organisaties met vertrouwen werken op afstand mogelijk maken zonder de beveiliging in gevaar te brengen.

Flexibele toepassingsimplementatie

RDS vereenvoudigt de implementatie en het beheer van applicaties en biedt organisaties flexibiliteit en controle over hun softwarelevering. Beheerders kunnen applicaties centraal verpakken en implementeren, waardoor ze vanaf elk apparaat toegankelijk zijn voor geautoriseerde gebruikers. Deze gecentraliseerde aanpak stroomlijnt updates en onderhoud, waardoor de administratieve overhead wordt verminderd die gepaard gaat met het beheer van applicaties op meerdere endpoints.

Verbeterde gebruikerservaring

RDS levert een rijke en responsieve gebruikerservaring, waardoor gebruikers naadloos toegang hebben tot hun applicaties en desktops, alsof ze lokaal worden uitgevoerd. Of het nu gaat om toegang tot resource-intensieve applicaties of het werken met grafisch-intensieve content, RDS zorgt voor soepele prestaties, waardoor gebruikers efficiënt en ononderbroken kunnen werken. De mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot applicaties biedt flexibiliteit, waardoor productiviteit vanaf elke locatie mogelijk is.

Schaalbaarheid en prestaties


RDS is ontworpen om te schalen en tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van organisaties. Het biedt robuuste prestatie-optimalisatiefuncties die ervoor zorgen dat applicaties en desktops optimaal presteren, zelfs bij intensief gebruik. RDS ondersteunt taakverdeling en sessiebeheer, waardoor organisaties gebruikersverbindingen over meerdere servers kunnen verdelen en een responsieve en betrouwbare computerervaring op afstand kunnen garanderen.

Gecentraliseerd beheer en toezicht

RDS vereenvoudigt het beheer en de bewaking van toegang op afstand en de levering van applicaties. Met gecentraliseerde beheertools kunnen beheerders sessies op afstand efficiënt configureren, bewaken en problemen oplossen, waardoor een naadloze gebruikerservaring wordt gegarandeerd. RDS biedt uitgebreide monitoring- en rapportagemogelijkheden, waardoor beheerders het gebruik kunnen volgen, prestatieknelpunten kunnen identificeren en de toewijzing van middelen kunnen optimaliseren.

Integratie met Microsoft Azure

RDS integreert naadloos met Microsoft Azure, waardoor organisaties de kracht en schaalbaarheid van de cloud kunnen benutten. Met Azure kunnen organisaties eenvoudig RDS-infrastructuur implementeren en schalen, waardoor hoge beschikbaarheid en veerkracht worden gegarandeerd. Azure biedt ook aanvullende beveiligings- en nalevingsfuncties, waardoor organisaties kunnen voldoen aan wettelijke vereisten en gevoelige gegevens kunnen beschermen.

Upgrade naar Windows virtueel bureaublad

Als onderdeel van de voortdurende innovatie van Microsoft op het gebied van externe desktopservices, worden organisaties aangemoedigd om Windows Virtual Desktop (WVD) te verkennen, een uitgebreide desktop- en app-virtualisatieservice die beschikbaar is op Azure. Windows Virtual Desktop combineert de kracht van RDS met de schaalbaarheid en flexibiliteit van de cloud en biedt zo een moderne en veilige externe desktopervaring.

Remote Desktop Services licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Remote Desktop licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Remote Desktop Services 2019 CAL – User
Remote Desktop Services 2019 CAL – Device
Remote Desktop Services 2016 CAL – User
Remote Desktop Services 2016 CAL – Device
Remote Desktop Services 2012 CAL – User
Remote Desktop Services 2012 CAL – Device
Remote Desktop/Terminal Services 2012 CAL – User
Remote Desktop/Terminal Services 2012 CAL – Device

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.