Home » Microsoft Office » Office 2021

Microsoft Office 2021

Maken en bewerken van documenten

Het vertrouwde softwarepakket voor het maken en bewerken van documenten. Office 2021 biedt gebruikers een ongekend niveau van functionaliteit en gebruiksgemak. De software houdt tevens rekening met de veiligheidsnormen, zoals de huidige regelgeving op het gebied van gegevensbescherming.

Office 2021 bevat Word, Excel, Outlook, Powerpoint, Publisher, Acces, OneNote en Teams. Er zijn twee versies beschikbaar namelijk, Microsoft Office 2021 Standard en Microsoft Office 2021 Professional Plus.

Office 2021

Boordevol een uitgebreide set toepassingen en functies

Microsoft Office 2021 is de nieuwste editie van de gerenommeerde productiviteitssuite die is ontworpen om individuen en organisaties in staat te stellen gemakkelijk te creëren, samen te werken en te communiceren. Office 2021 zit boordevol een uitgebreide set toepassingen en functies en stelt gebruikers in staat efficiënt te werken, hun creativiteit de vrije loop te laten en professionele resultaten te behalen. Met nieuwe verbeteringen en verbeterde prestaties is Office 2021 dé oplossing voor bedrijven die hun productiviteit willen optimaliseren.

Gestroomlijnde gebruikersinterface

Office 2021 heeft een gestroomlijnde en intuïtieve gebruikersinterface die zorgt voor een consistente ervaring in alle applicaties. Of u nu Word, Excel, PowerPoint, Outlook of een andere Office-toepassing gebruikt, u zult genieten van een naadloze en vertrouwde interface die het gemakkelijk maakt om de tools die u nodig hebt te vinden en te gebruiken. Het verfijnde ontwerp en de vereenvoudigde menu’s zorgen voor moeiteloze navigatie, waardoor gebruikers zich kunnen concentreren op hun werk en taken efficiënter kunnen uitvoeren.

Verbeterde samenwerking en productiviteit

Office 2021 biedt geavanceerde samenwerkingsfuncties waarmee teams naadloos kunnen samenwerken, of ze nu op dezelfde locatie zijn of verspreid over de hele wereld. Dankzij real-time cocreatie in Word, Excel en PowerPoint kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd aan documenten werken, wat teamwerk bevordert en de productiviteit verbetert. Met ingebouwde deel- en cloudintegratie is het eenvoudiger dan ooit om bestanden veilig op te slaan, te openen en te delen, waardoor een soepele samenwerking binnen en buiten de organisatie mogelijk wordt.

Krachtige documentcreatie en -bewerking

Office 2021 biedt krachtige tools voor het maken en bewerken van documenten, presentaties, spreadsheets en meer. Met toepassingen zoals Word, Excel en PowerPoint kunnen gebruikers met gemak professionele documenten maken, boeiende presentaties ontwerpen en complexe berekeningen uitvoeren. Verbeterde functies, zoals door AI aangedreven suggesties en verbeterde mogelijkheden voor gegevensanalyse, helpen gebruikers weloverwogen beslissingen te nemen en impactvolle inhoud te creëren.

Efficiënt e-mail- en communicatiebeheer

Outlook, de populaire e-mail- en communicatietoepassing in Office 2021, biedt een reeks functies die het e-mailbeheer stroomlijnen en de communicatie verbeteren. Gebruikers kunnen meerdere e-mailaccounts beheren, afspraken plannen en taken efficiënt organiseren. Met verbeterde zoekmogelijkheden en een gefocuste inbox is het moeiteloos vinden van belangrijke berichten en georganiseerd blijven. Outlook kan ook naadloos worden geïntegreerd met andere Office-toepassingen, waardoor gebruikers eenvoudig bestanden kunnen delen en kunnen samenwerken aan documenten.

Gegevensanalyse en visualisatie

Office 2021 bevat Excel, de krachtige spreadsheet-applicatie waarmee gebruikers gegevens kunnen analyseren, complexe formules kunnen maken en inzichtelijke visualisaties kunnen genereren. Met verbeterde prestaties en nieuwe functies helpt Excel gebruikers hun gegevens te begrijpen en waardevolle inzichten te ontdekken. De mogelijkheid om interactieve dashboards, dynamische grafieken en draaitabellen te maken, maakt het gemakkelijker om gegevens effectief te begrijpen en te presenteren, wat helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Geoptimaliseerd voor hybride en werken op afstand

Nu organisaties steeds vaker hybride en externe werkmodellen omarmen, is Office 2021 ontworpen om naadloze productiviteit in elke omgeving te ondersteunen. Met cloudintegratie en Microsoft 365-services hebben gebruikers overal en op elk apparaat toegang tot hun bestanden, applicaties en instellingen. Office 2021 zorgt ervoor dat teams effectief kunnen samenwerken, de productiviteit behouden en verbonden blijven, ongeacht hun locatie.

Conclusie

Microsoft Office 2021 is een uitgebreide productiviteitssuite die bedrijven voorziet van de tools en functies die ze nodig hebben om uit te blinken in de snelle digitale wereld van vandaag. Met zijn verbeterde samenwerkingsmogelijkheden, krachtige tools voor het maken van documenten, efficiënt communicatiebeheer en optimalisatie voor hybride en werken op afstand, stelt Office 2021 individuen en organisaties in staat om meer te bereiken, effectief samen te werken en hun volledige potentieel te benutten.

Office 2021 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande office 2021 licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Office 2021 Standard Tweedehands software licentie

Office 2021 Standard

Office 2021 Professional Plus

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.