Home » Microsoft Exchange Server » Exchange 2019

Microsoft Exchange 2019

Krachtig en betrouwbaar berichtenplatform

Exchange Server 2019 is een krachtig en betrouwbaar berichtenplatform dat is ontworpen om te voldoen aan de communicatie- en samenwerkingsbehoeften van bedrijven van elke omvang. Deze geavanceerde software, ontwikkeld door Microsoft, biedt een veilige, schaalbare en veelzijdige omgeving voor het beheer van e-mails, agenda’s, contacten en meer. Met Exchange Server 2019 kunnen organisaties de productiviteit verbeteren, de workflow stroomlijnen en zorgen voor naadloze communicatie binnen de onderneming.

Exchange 2019

Ongeëvenaarde prestaties en schaalbaarheid

Exchange Server 2019 biedt ongeëvenaarde prestaties en schaalbaarheid, waardoor bedrijven moeiteloos steeds meer e-mailverkeer kunnen afhandelen. Met verbeterd hardwaregebruik, geoptimaliseerde zoekmogelijkheden en verbeterde database-architectuur, zorgt deze nieuwste versie voor snellere e-mailbezorging, snellere zoekresultaten en verbeterde algehele systeemrespons. Of uw organisatie nu een paar honderd gebruikers of duizenden heeft, Exchange Server 2019 kan met gemak aan de eisen voldoen.

Verbeterde beveiliging en naleving

Beveiliging is van het allergrootste belang in het huidige digitale landschap en Exchange Server 2019 biedt robuuste bescherming voor de gevoelige gegevens van uw organisatie. Met geavanceerde anti-spam- en anti-malwarefilters, berichtversleuteling en ingebouwde DLP-mogelijkheden (Data Loss Prevention), beveiligt Exchange Server 2019 uw communicatiekanalen tegen bedreigingen en zorgt het voor naleving van branchevoorschriften. Neem de controle over uw gegevens en houd uw organisatie veilig met Exchange Server 2019.

 

Naadloze samenwerking en mobiliteit

Exchange Server 2019 stelt teams in staat om naadloos samen te werken, of ze nu op kantoor zijn, onderweg of op afstand werken. Het biedt een uitgebreide reeks productiviteitsfuncties, zoals gedeelde agenda’s, contacten, taken en notities, waardoor gebruikers moeiteloos vergaderingen kunnen plannen, bronnen kunnen delen en inspanningen kunnen coördineren. Bovendien integreert Exchange Server 2019 soepel met Microsoft Outlook en andere populaire e-mailclients, waardoor gebruikers toegang hebben tot hun e-mails en kunnen samenwerken vanaf verschillende apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets en smartphones.

Verbeterde administratie en beheer

Beheerders zullen het vereenvoudigde beheer en de verbeterde controle van Exchange Server 2019 waarderen. Met een opnieuw ontworpen en intuïtief beheercentrum wordt het beheer van gebruikersmailboxen, machtigingen en organisatiebreed beleid een fluitje van een cent. De verbeterde architectuur zorgt ook voor een beter gebruik van resources, waardoor onderhoudsinspanningen worden verminderd en downtime wordt geminimaliseerd. Exchange Server 2019 biedt een uitgebreide set tools en functies om het beheer te stroomlijnen en een soepele operationele ervaring te garanderen.

Upgrade naar Exchange Server 2019

Of u nu wilt upgraden van een eerdere versie of een nieuwe berichtenoplossing wilt implementeren, Exchange Server 2019 is de ideale keuze. Het combineert prestatie-, beveiligings-, samenwerkings- en beheerfuncties om een ​​uitzonderlijk berichtenplatform voor moderne bedrijven te bieden. Ervaar de kracht en flexibiliteit van Exchange Server 2019 en ontgrendel het ware potentieel van de communicatie- en samenwerkingsmogelijkheden van uw organisatie.

Windows Exchange 2019 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Windows Exchange licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Exchange Server Standard 2019
Exchange Server Enterprise 2019

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.