Home » Microsoft Dynamics CRM » Dynamics CRM 2016

Microsoft Dynamics 2016

Softwarepakket voor klantrelatiebeheer

Door naar uw klanten te luisteren en interactie op te zoeken, laat u een goede indruk na en werkt u continu aan het verbeteren van de klantervaringen, klantloyaliteit en organisatiereputatie. Dit levert niet alleen tevreden klanten op, maar ook sales, zowel op korte als op lange termijn. Microsoft Dynamics CRM 2016 kan u hierbij helpen.

Dynamics 2016

Bedrijfsbeheersoftware


Microsoft Dynamics 2016 is krachtige bedrijfsbeheersoftware waarmee organisaties activiteiten kunnen stroomlijnen, klantbetrokkenheid kunnen vergroten en groei kunnen stimuleren. Dynamics 2016 is ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van bedrijven in verschillende sectoren en biedt een uitgebreide set geïntegreerde modules en functies die een efficiënte resourceplanning, naadloze samenwerking en gegevensgestuurde besluitvorming mogelijk maken.

Efficiënte resourceplanning en -beheer


Dynamics 2016 biedt krachtige mogelijkheden voor resourceplanning en -beheer, waardoor organisaties hun resources kunnen optimaliseren en de operationele efficiëntie kunnen verbeteren. Met functies zoals voorraadbeheer, supply chain-optimalisatie en productieplanning kunnen bedrijven hun middelen effectief beheren, kosten verlagen en zorgen voor tijdige levering van producten en diensten. De mogelijkheid om het gebruik van resources bij te houden en te analyseren, helpt organisaties weloverwogen beslissingen te nemen en de productiviteit te verhogen.

Verbeterde klantbetrokkenheid


Klanttevredenheid en betrokkenheid zijn essentieel voor het succes van elk bedrijf, en Dynamics 2016 helpt organisaties uitzonderlijke klantervaringen te bieden. De CRM-module (Customer Relationship Management) in Dynamics 2016 biedt hulpmiddelen voor het beheren van klantinteracties, het volgen van leads en kansen en het automatiseren van verkoop- en marketingprocessen. Met een 360-gradenoverzicht van klantgegevens kunnen organisaties interacties personaliseren, de klantenservice verbeteren en sterke, duurzame relaties opbouwen.

Gestroomlijnd financieel beheer


Dynamics 2016 bevat uitgebreide mogelijkheden voor financieel beheer, waardoor organisaties hun financiële processen efficiënt kunnen beheren. Van grootboek en crediteuren/debiteuren tot budgettering en prognoses, Dynamics 2016 biedt de tools om financiële gegevens bij te houden en te analyseren, financiële operaties te stroomlijnen en te zorgen voor naleving van regelgeving. De integratie van financiële gegevens met andere modules vergemakkelijkt nauwkeurige rapportage en geïnformeerde besluitvorming.

Naadloze samenwerking en communicatie

Dynamics 2016 bevordert naadloze samenwerking en communicatie binnen organisaties. Met functies zoals documentbeheer, tools voor teamsamenwerking en activiteitenfeeds kunnen werknemers eenvoudig informatie delen, samenwerken aan projecten en op de hoogte blijven van relevante activiteiten. De integratie met Microsoft Office en SharePoint verhoogt de productiviteit, waardoor gebruikers documenten binnen de Dynamics 2016-omgeving kunnen openen en bewerken.

Bedrijfsinformatie en rapportage

Dynamics 2016 bevat krachtige business intelligence- en rapportagemogelijkheden, waardoor organisaties bruikbare inzichten uit hun gegevens kunnen halen. Met ingebouwde analysetools en aanpasbare dashboards kunnen gebruikers gegevens visualiseren, trends identificeren en belangrijke prestatie-indicatoren bewaken. De mogelijkheid om ad-hocrapporten te maken, geavanceerde gegevensanalyses uit te voeren en toekomstige trends te voorspellen, stelt organisaties in staat om gegevensgestuurde beslissingen te nemen en de bedrijfsgroei te stimuleren.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Dynamics 2016 is ontworpen om flexibel en schaalbaar te zijn en tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van groeiende organisaties. Met aanpasbare workflows, op rollen gebaseerde beveiliging en uitbreidbare architectuur kunnen bedrijven de software afstemmen op hun specifieke vereisten. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe modules, integratie met applicaties van derden of uitbreiding om meerdere locaties te ondersteunen, Dynamics 2016 biedt de flexibiliteit om zich aan te passen en mee te groeien met de organisatie.

Samenvatting

Microsoft Dynamics 2016 is een uitgebreide oplossing voor bedrijfsbeheer waarmee organisaties activiteiten kunnen stroomlijnen, klantbetrokkenheid kunnen vergroten en groei kunnen stimuleren. Met zijn robuuste resourceplanning, klantrelatiebeheer, financieel beheer, samenwerking en business intelligence-mogelijkheden stelt Dynamics 2016 bedrijven in staat hun processen te optimaliseren, weloverwogen beslissingen te nemen en hun strategische doelstellingen te bereiken. Of het nu gaat om het beheren van resources, het betrekken van klanten of het stimuleren van operationele efficiëntie, Dynamics 2016 biedt de tools en functies die organisaties nodig hebben om te gedijen in het huidige competitieve zakelijke landschap.

Dynamics 2016 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Dynamics licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Dynamics CRM Server 2016

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.