Home » Microsoft Core CAL Suite » Core CAL Suite 2022

Microsoft Core CAL Suite 2022

CAL Suites vereenvoudigen licenties

Een CAL Suite is een enkele licentie die toegangsrechten biedt voor meerdere  Microsoft-software producten. CAL Suite-licenties bieden geen meerdere individuele licenties voor de meegeleverde Microsoft-software producten die de klant kan scheiden en toewijzen aan meerdere apparaten of gebruikers. Net als andere CAL’s kunnen CAL Suites op beide worden gelicentieerd per gebruiker of per apparaat. CAL Suites vereenvoudigen licenties en tracking door het aantal licenties te verminderen. Zo zijn er minder licenties nodig om toegang te krijgen tot Microsoft-software producten. CAL Suites kunnen (afhankelijk van het aantal licenties) interessanter zijn in aanschaf dan de licentiëring van diverse Microsoft producten afzonderlijk.

Core CAL Suite 2022

Gebundelde set licenties

Microsoft Core CAL Suite 2022 is een gebundelde set van zakelijke tools en services die een uitgebreide oplossing bieden voor het beheren en beveiligen van de IT-omgeving van een organisatie. De suite bevat essentiële communicatie-, samenwerkings- en beveiligingstoepassingen die essentieel zijn voor moderne bedrijven, waardoor ze hun activiteiten kunnen stroomlijnen en de productiviteit kunnen maximaliseren.

Kerntoepassingen voor communicatie en samenwerking

De suite bevat verschillende kerntoepassingen voor communicatie en samenwerking, zoals Microsoft Exchange Server, Microsoft SharePoint Server en Microsoft Skype for Business. Deze tools bieden mogelijkheden voor e-mail, agenda’s, het delen van bestanden en berichten op ondernemingsniveau, waardoor werknemers effectiever kunnen communiceren en samenwerken. Met SharePoint kunnen organisaties teamsites, workflows en intranetportals maken en beheren, terwijl Skype voor Bedrijven instant messaging, spraak- en videogesprekken mogelijk maakt, waardoor werken op afstand naadloos verloopt.

Eindpuntbeheer en beveiliging

De Core CAL Suite 2022 bevat ook een reeks eindpuntbeheer- en beveiligingstools, zoals Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM), Microsoft Endpoint Manager en Microsoft Intune. Met deze tools kunnen organisaties hun eindpunten, waaronder desktops, laptops en mobiele apparaten, beheren en beveiligen met uitgebreide beheer-, bewakings- en beveiligingsfuncties. Met de Core CAL Suite kunnen beheerders beveiligingsbeleid afdwingen, updates implementeren en apparaten beheren, zodat alle endpoints up-to-date zijn en beschermd zijn tegen mogelijke bedreigingen.

Naleving en bescherming

De suite bevat ook hulpmiddelen om organisaties te helpen voldoen aan nalevingsvereisten en gevoelige gegevens te beschermen, zoals Microsoft Exchange Online Protection, Microsoft Advanced Threat Analytics en Microsoft Information Protection. Deze tools bieden beveiligings- en nalevingsfuncties van ondernemingsklasse, waaronder geavanceerde detectie van bedreigingen, preventie van gegevensverlies en mogelijkheden voor informatiebeveiliging. Met deze functies kunnen organisaties hun gegevens beschermen en voldoen aan wettelijke vereisten.

Licenties en vereenvoudigd beheer

De Core CAL Suite 2022 vereenvoudigt licentieverlening en beheer, waardoor het voor organisaties eenvoudiger wordt om hun zakelijke tools en services aan te schaffen, te implementeren en te beheren. De suite bevat een enkele licentie die de hele suite dekt, die kan worden geïmplementeerd en beheerd via een centrale console. Deze gestroomlijnde aanpak vermindert de administratieve overhead en stelt organisaties in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten.

Integratie met Microsoft Cloud Services

De Core CAL Suite 2022 is ontworpen om te integreren met Microsoft-cloudservices, waaronder Microsoft 365, Microsoft Azure en Microsoft Dynamics 365. Deze cloudservices bieden extra functies en functionaliteit, waaronder samenwerkingstools, analyses en zakelijke toepassingen, die de productiviteit kunnen verbeteren en efficiëntie van moderne bedrijven.

Conclusie

Microsoft Core CAL Suite 2022 is een uitgebreide set enterprise-tools en -services die een scala aan communicatie-, samenwerkings-, beheer- en beveiligingsmogelijkheden biedt. Met zijn gebundelde aanpak en naadloze integratie met Microsoft-cloudservices biedt de Core CAL Suite 2022 organisaties een kosteneffectieve en efficiënte manier om hun IT-omgeving te beheren en de productiviteit te verbeteren.

CAL Suites 2022 licenties

Maak een keuze uit de onderstaande Core CAL Suite licenties.

Aanbod licenties
De onderstaande licentie(s) zijn verkrijgbaar vanuit Vidasoft. Dit betreffen tweedehands Microsoft volumelicenties en zijn tegen aantrekkelijke tarieven leverbaar.

Core CAL Suite 2022 – User
Core CAL Suite 2022 – Device
Enterprise CAL Suite 2022 – User
Enterprise CAL Suite 2022 – Device

Staat de gewenste licentie er niet tussen?
Neem contact op met de licentiespecialisten van Vidasoft. Wij staan u graag te woord.