Zo lucratief is gebruikte software voor uw bedrijf

Home » Blog » Zo lucratief is gebruikte software voor uw bedrijf

17 nov, 2022

Het gebruik van gebruikte software kan zeer interessant zijn voor bedrijven, overheden en organisaties. De besparingen kunnen afhankelijk van het aantal licenties enorm oplopen. In verhouding tot andere zaken zijn deze besparingen relatief eenvoudig te realiseren. Vidasoft ondersteunt bij de inkoop van gebruikte softwarelicenties en creëert hiermee het meest lucratieve scenario.

De licenties worden door Vidasoft ingekocht vanuit o.a. faillissementen of fusies en vervolgens tegen sterk gereduceerde tarieven op de markt aangeboden. Naast windows- en officelicenties bieden wij een breed aanbod van andere Microsoft licenties. De afkomst van de licenties is altijd inzichtelijk, waardoor de licenties volledig auditproof zijn.

Meer dan 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring is Vidasoft de partner op het gebied van tweedehands volumelicenties. Wij zijn actief is heel Europa en leveren veilig, duurzaam en fabrikantconform. Er is binnen het team van de licentiespecialisten uitgebreide kennis aanwezig en we zijn altijd up to date wat betreft de wettelijke voorschriften en fabrikantspecificaties.

Hoe lucratief is het voor onze organisatie?

De besparingen op gebruikte software verschillen per situatie en is afhankelijk van de (gewenste) licentieportefeuille. De licentiespecialisten van Vidasoft helpen dagelijks bedrijven met het inkopen van de licenties. Binnen 24 uur ontvangt u van Vidasoft een vrijblijvende offerte. Klik hier om een offerte aan te vragen.

Zo lucratief is gebruikte software voor uw bedrijf