Wat is de oplossing tegen de prijsverhoging van Office 365?

Home » Blog » Wat is de oplossing tegen de prijsverhoging van Office 365?

13 apr, 2022

Microsoft verhoogt de tarieven van de clouddiensten. De abonnementskosten van Office 365 zijn per 1 maart 2022 tussen de 8 en 25% gestegen. Microsoft zegt hierover:

“Microsoft is van mening dat dit het juiste moment is om onze prijzen bij te werken, op basis van de tekenen van economisch herstel die we over de hele wereld zien en de prijsstijgingen die we de afgelopen jaren van andere leveranciers op de markt hebben gezien. Microsoft heeft een sterke waardepropositie en een bewezen staat van dienst in het consequent leveren van nieuwe waarde aan onze klanten.”

Op welke licentieprogramma’s zijn de nieuwe prijzen van toepassing?

De nieuwe prijzen zijn van toepassing op Commercial Volume Licensing, CSP en Web Direct. Het is niet van toepassing op consumenten- en onderwijsklanten.

Goedkoper alternatief

Voor bedrijven die afhankelijk zijn van Microsoft 365, kan de prijsverhoging een aanzienlijke impact hebben op hun budgetten.

Als uw organisatie al gebruikmaakt van clouddiensten en profiteert van updates, dan is de Hybride oplossing perfect voor u. Met de hybride oplossing combineren we cloudservices met eeuwigdurende licenties om een kosteneffectieve oplossing te bieden die voldoet aan al uw behoeften en is afgestemd op uw organisatie. De licentiespecialisten van Vidasoft informeren u graag over de mogelijkheden.

De meest voordelige optie is om zo lang mogelijk gebruik te blijven maken van de on-premise oplossing. Met eeuwigdurende licenties loop je geen risico op prijsverhogingen, aangezien de aanschaf eenmalig is bij de aankoop van de software. Je kunt aanzienlijke besparingen realiseren door secundaire licenties van oudere versies aan te schaffen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.