Einde van ondersteuning voor Office 2010

Home » Blog » Einde van ondersteuning voor Office 2010

25 aug, 2020

De ondersteuning voor Office 2010 is op 13 oktober 2020 officieel gestopt vanuit Microsoft. Hetzelfde is van toepassing voor Visio, Project Exchange en Skype for Business 2010. Deze versies zullen niet meer worden ondersteund. Microsoft geen plannen om uitgebreide ondersteuning te verlengen.

Vidasoft adviseert haar klanten op tijd in actie te komen en te upgraden naar een nieuwere versie. Het is een bedreiging voor bedrijven en overheden op het gebied van digitale beveiliging. Zo is Malware tegenwoordig een actuele dreiging. Recente voorbeelden hebben aangetoond dat de economische schade niet te overzien is en het volledige bedrijven platlegt.

Voordelig licenties upgraden

Het is verstandig om je als bedrijf te willen beschermen tegen dit soort bedreigingen en tijdig actie te ondernemen. De licentiespecialisten van Vidasoft zijn dagelijks bezig met het adviseren van bedrijven en overheden op het gebied van volumelicenties. Ook het monitoren van bestaande licenties kan tijdig inzicht geven om licenties te upgraden. Hiermee worden potentiele risico’s tijdig in kaart gebracht en mogelijke beveiligingslekken voorkomen.

Overstappen naar nieuwere versies

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en laat u informeren betreffende mogelijkheden. Afhankelijk van uw situatie zullen wij een gedegen advies uitbrengen met als doel een geoptimaliseerde- en kosteneffectieve oplossing.

Einde ondersteuning officie 2010